Τρίτη, 30 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιδράσεις των άλλων μπορεί σήμερα να δημιουργήσουν μια αντιπαράθεση που όμως με αμοιβαίο σεβασμό μπορεί να καταλήξουν σε κάτι πολύ θετικό. Καθώς η μέρα εξελίσσεται μπορεί να υπάρξει μια σύγχυση στα εργασιακά. Αντιμετώπισέ τη με ψυχραιμία και να είσαι βέβαιη πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Μπορεί να υπάρξει επίσης μια συναισθηματική δυσκολία στην έκφραση κι αυτό να δημιουργήσει στην καλύτερη περίπτωση μια έντονη διαφωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου. Τώρα που το γνωρίζεις απόφυγέ το. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα απ’ το συρτάρι σου παλιά αντικείμενα που σου θυμίζουν το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιθυμία σήμερα να διευθετήσεις μικρά προβλήματα, να εξισορροπήσεις τις ατέλειες και να απαλλαγείς από τα απόβλητα που βαραίνουν την καθημερινότητα αλλά και τη ζωή σου είναι έντονη. Ο Ερμής και εντοπιστής γεγονότων έρχεται σε σύγκρουση με τον Ποσειδώνα ο οποίος προτιμά λίγο μυστήριο. Χρειάζεται μια ψυχραιμία από μέρους σου στα εργασιακά. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στον ερωτικό σύντροφό σου και μάλιστα με τόσο αυστηρό και απόλυτο τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μην χτίζεις τοίχους και μην θίγεσαι τόσο εύκολα από νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργώντας κάτι σήμερα και μοιράζοντάς το στους άλλους να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση, καθώς η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ευχαρίστησης και της χαράς σου. Είναι μια μέρα που πρέπει και θέλεις να ικανοποιήσεις το παιδί που κρύβεται μέσα σου. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξει μια ομιχλώδης ατμόσφαιρα στα εργασιακά ή μπορεί η σκέψη και οι αντιλήψεις σου να είναι έντονες γύρω απ’ αυτό που θέλεις να δεις ή από αυτό που φοβάσαι να δεις. Μπορεί να νιώσεις πως ο ερωτικός σύντροφός σου δεν είναι σαφής σε αυτά που θέλει να σου πει. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και μη δημιουργείς εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αποστασιοποιήσου απ’ όσα νιώθεις να σε πληγώνουν και σκέψου θετικά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις