Κόσμος

Άντε και στον Κρύπτον! Οι ΗΠΑ έκαναν την Γουακάντα εμπορικό εταίρο!

Κι όμως! Το αμερικανικό υπουργείο Γεωργίας έκανε την Γουακάντα, την μυθική πατρίδα του Black Panther, επίσημο ελεύθερο εμπορικό εταίρο!

Με άλλα λόγια έκαναν γκάφα ολκής αφού το Βασίλειο της Γουακάντα υπάρχει μόνο στην φαντασία των συγγραφέων του Μαύρου Πάνθηρα του ήρωα της Marvel. Εκπρόσωπος του υπουργείου Γεωργίας όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό είπε ότι το Βασίλειο της Γουακάντα μπήκε στην λίστα των εταίρων από λάθος από ένα τεστ που έκαναν οι υπάλληλοι του.

wakanda

Όμως το αστείο πάει και παραπέρα. Στην λίστα των αγαθών τα οποία προφανώς εμπορεύονται οι δυο χώρες, δηλαδή οι ΗΠΑ και η Γουακάντα, περιλαμβάνονται οι πάπιες, τα γαιδούρια και οι αγελάδες.

wakanda

Για όσους δεν είναι μυημένοι στο σύμπαν της Marvel, είναι μια φανταστική χώρα στην ανατολική Αφρική πατρίδα του υπερήρωα Black Panther.

Μετά την γκάφα τους η Γουακάντα βγήκε από την λίστα αλλά τα αστεία δεν έχουν τελειωμό. Όπως, ότι την έβγαλαν γιατί ξέσπασε εμπορικός πόλεμος με τις ΗΠΑ.

wakanda

Την Γουακάντα εντόπισε στην λίστα ο προγραμματιστής Francis Tseng, από τη Νέα Υόρκη ο οποίος έψαχνε στην λίστα να βρει κάποιες λεπτομέρειες για λογαριασμό ενός φίλου του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στριμωγμένος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Καταγγελίες από τα Κατεχόμενα μέσω Ολλανδίας για εμπλοκή του σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Ο δολοφονημένος Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας Χαλίλ Φάλγιαλι «δείχνει» συνεργάτες του Ερντογάν – Η υπόθεση στην τουρκική Βουλή
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 2
Πέφτει η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ – Ασυγχώρητη για τους Αμερικάνους η κόντρα με το Χάρβαρντ
Αντίθετοι με τον έλεγχο των μουσείων, οι περισσότεροι Αμερικάνοι - Τα τρία τέταρτα των ψηφοφόρων θεωρούν πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πρέπει να θέσει υποψηφιότητα για τρίτη θητεία
Ντόναλντ Τραμπ 1