Τρίτη, 30 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Έχεις την υποστήριξη του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό μην δειλιάσεις να ζητήσεις τη στήριξη ή και τη συμβουλή τους. Έχεις συσσωρεύσει πολύ κούραση μέσα σου και χρειάζεσαι ξεκούραση και απόδραση απ’ τη ρουτίνα και καθημερινότητα. Ο σύντροφός σου προσπαθεί να σου αποσπάσει κάποιες πληροφορίες προκειμένου να καλύψει ή να καταλαγιάσει τις ανασφάλειές του. Πρόσεξε πως θα το διαχειριστείς. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη εξέλιξη που αφορά σε μια νέα γνωριμία σε κάνει να παίρνεις τα πάνω σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εκμυστηρεύσεις θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις συναισθηματικά. Άνοιξε λοιπόν την καρδιά σου στους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Φρόντισε να κάνεις πράγματα διαφορετικά απ’ ότι συνήθως, όπως μια βόλτα στα μαγαζιά, έναν καφέ με φίλους και απομόνωσε τις αρνητικές σκέψεις και ανησυχίες σου. Η σχέση με το σύντροφό σου δεν είναι και στα καλύτερά της, μιας και ο εγωισμός σου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια έκφρασης. Εσύ που κοιμάσαι μόνη, σου δίνονται ευκαιρίες οι οποίες φαίνονται να σου περνάνε απαρατήρητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξέχασε την καθημερινότητα, μείνε στο κρεβάτι σου περισσότερο κι αν το νιώθεις και το έχεις ανάγκη, μείνε επιτέλους μια ολόκληρη μέρα με τις πυτζάμες σου. Βέβαια θέλεις να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν οι πειρασμοί. Σκέψου μόνο πως έχεις ανάγκη από χαλάρωση και προσωπικό χρόνο. Αν νιώθεις πως ο ερωτικός σύντροφός σου δεν σου δίνει την πρέπουσα σημασία προτίμησε να του μιλήσεις και να κάνεις τα παράπονά σου, απ’ το να κατεβάσεις τα μούτρα σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις που αφορούν στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις