Τρίτη, 30 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 03 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 03 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Άρης σήμερα εισέρχεται στον ηλιακό 9ο οίκο σου όπου και θα παραμείνει έως και τις 16/2. Έτσι γίνεσαι πολύ πιο δυναμική και διεκδικητική με τους στόχους σου. Αυτή  είναι μια καλή στιγμή για  μια δημιουργική και πνευματική εργασία ή σπουδές. Σύντομα θα ανακαλύψεις πως κάποια προβλήματα στα εργασιακά δεν είναι τόσο μεγάλα όσο νόμιζες αρχικά. Αν θεωρείς ότι ο ερωτικός σύντροφος σου είναι λιγάκι απόμακρος μην το εκλαμβάνεις σαν αδιαφορία και αναρωτήσου, βρες τι μπορείς να κάνεις για την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, είναι κατάλληλη η στιγμή για να αξιολογήσεις εκ νέου πρόσφατες γνωριμίες.

Ταύρος: Ο Άρης έχει αρχίσει να ζεσταίνει τον τομέα της οικειότητας και σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις μια βαθύτερη σύνδεση με ένα έργο, υπόθεση ή και άτομο. Ταυτόχρονα αυτή η διέλευση, σου δίνει τη δυνατότητα να ταξινομήσεις ποιες εργασιακές επιδιώξεις σου εξυπηρετούν τα μελλοντικά σχέδια σου και ποιες όχι. Απόλαυσε αισθησιακές και άκρως ερωτικές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές ευκαιρίες και θαυμαστές γύρω σου που αν κάνεις τις σωστές επιλογές και κινήσεις σύντομα θα ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων. Μια συνάντηση με καλούς φίλους θα είναι μια ευχάριστη και πνευματική διέγερση.

Δίδυμοι: Ο Άρης εισέρχεται στο απέναντί σου ζώδιο όπου θα συνεχίσει τη διαμετακόμιση του στον Τοξότη έως τις 16/2. Αυτός ο κύκλος σε πείθει να επιλύσεις διαπροσωπικές συγκρούσεις να συνεργαστείς με τους άλλους και όχι να τους ανταγωνιστείς. Προσπάθησε να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και εξελίξεις στα εργασιακά αντικειμενικά και με επαγγελματισμό. Μη ξεχνάς πως για να διατηρήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου υγιή και ζωντανή θα πρέπει να συμβιβαστείς σε κάποια πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, μια ολοκαίνουρια γνωριμία φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ευτυχίας.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις