Κόσμος

Κροατία: Τα έξιτ πολ δίνουν νικητή των προεδρικών εκλογών

Ο υποψήφιος του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και πρώην πρωθυπουργός Ζόραν Μιλάνοβιτς κερδίζει τον β' γύρο των προεδρικών εκλογών της Κυριακής (5.1.2020) στην Κροατία.

Σύμφωνα με το έξιτ πολ που μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση από την Κροατία, στον β’ γύρο ο Μιλάνοβιτς συγκεντρώνει ποσοστό 53,25%, έναντι 46,5% της κεντροδεξιάς, απερχόμενης προέδρου Κολίντα Γκράμπαρ – Κιτάροβιτς, της υποψήφιας του κυβερνώντος κόμματος της Κροατικής Δημοκρατική Ένωσης (HDZ).

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέος «πόλεμος» του Μασκ με την influencer που λέει ότι γέννησε το 13ο παιδί του: «Σου έστειλα 2,5 εκατ. δολάρια – Ωρίμασε κακομαθημένε»
Βίντεο δείχνει την influencer να πουλάει το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο σημειώνοντας: «Το πουλάω γιατί πρέπει να καλύψω το 60% της υποστήριξης που μου έκοψε ο Έλον για τον γιο μας»
Ο Έλον Μασκ ανεβαίνει τις σκάλες ενός αεροπλάνου