Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

“Υπάρχω, δεν ζω”! Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι… το είχαν σχεδόν προαναγγείλει! video

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφίες από: Youtube

“Σεισμό” και μάλιστα… πολλών Ρίχτερ έχει προκαλέσει στο Παλάτι η απόφαση των Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι να… απαρνηθούν τα βασιλικά τους αξιώματα.

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η Αμερικανίδα σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ σκοπεύουν να αποποιηθούν τα καθήκοντά τους στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας και εργάζονται για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

«Σκοπεύουμε να αποποιηθούμε (τον ρόλο) των «ανώτερων» μελών της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, συνεχίζοντας να στηρίζουμε τη βασίλισσα», τονίζει το πριγκιπικό ζεύγος σε μια ανακοίνωση που ανήρτησε σήμερα στο Instagram.

«Σχεδιάζουμε τώρα να ισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμάμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τις παραδόσεις μας», υπογραμμίζουν Χάρι και Μέγκαν, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες δεν έκρυψαν τη δυσκολία που αντιμετώπιζαν μπροστά στην πίεση των ΜΜΕ, που σχετιζόταν με τα καθήκοντά τους, διαβεβαιώνοντας ότι έλαβαν τη σχετική απόφαση «έπειτα από πολλούς μήνες συζητήσεων».

Click4more: Τα “βρόντηξαν” Μέγκαν και Χάρι! “Παραιτούνται” από την βασιλική οικογένεια

Είναι μια απόφαση που προκαλεί “τριγμούς” στο Μπάκιγχαμ με τις φήμες που υπήρχαν όλο το προηγούμενο διάστημα και ανέφεραν πως Χάρι και Μέγκαν ήταν στα… μαχαίρια με όλους τους υπόλοιπους να δείχνουν πως επιβεβαιώνονται!

Και μάλιστα δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε “κεραυνός εν αιθρία”. Διότι δεν ήταν μόνο οι φήμες και τα βρετανικά ταμπλόιντ που “οργίαζαν” τους τελευταίους μήνες.

Ήταν και τα όσα έλεγαν ο ίδιος ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ!

Ούτε δυο μήνες δεν έχουν περάσει από το ταξίδι τους στην Νότια Αφρική, κατά την διάρκεια του οποίου γυρίστηκε κι ένα ντοκυμαντέρ του ITN News.

Η Μέγκαν Μαρκλ, έλεγε τότε χαρακτηριστικά:

“Πολλοί άνθρωποι δεν ρώτησαν αν είμαι εντάξει. Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο…  ακόμα περισσότερο. Σε αυτά, να προσθέσετε πως είμαι μία νέα μητέρα και νιόπαντρη…”.

Και η Μέγκαν Μαρκλ συνέχισε: “Γι’ αυτό, σας ευχαριστώ που ρωτήσατε”. Κατόπιν ο δημοσιογράφος τη ρωτάει: “Θα ήταν δίκαιο να πούμε, πως στην πραγματικότητα είναι μία μάχη;” με την Μέγκαν Μαρκλ να απαντά καταφατικά.

Το ζευγάρι Harry – Meghan είχε επιτεθεί και στα ΜΜΕ, για τη δημοσίευση των επιστολών του πατέρα της Δούκισσας του Σάσεξ.

Δείτε το παράπονο της Μέγκαν Μαρκλ

“Υπάρχω, δεν ζω και… από κοντά και ο Χάρι!

Η Μέγκαν Μαρκλ, στα πλάνα του εν λόγω ντοκιμαντέρ, δηλώνει πως “υπάρχει, δεν ζει“! Επιπλέον, τα όσα είπε ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Χάρι, ανάβουν φωτιές για μόνιμη μετεγκατάσταση του ζευγαριού εκτός Αγγλίας!

Ο Χάρι μιλά ανοιχτά για το ενδεχόμενο να ζήσει με την σύζυγό του μόνιμα στην Αφρική μια μέρα! “Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να ζήσουμε στην Αφρική αυτή τη στιγμή. Μόλις γυρίσαμε από το Κέιπ Τάουν. Θα ήταν ένα φανταστικό μέρος για να έχουμε τη βάση μας, φυσικά θα ήταν. Αλλά με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, δε βλέπω πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε την διαφορά που θα θέλαμε να κάνουμε. Η υπόλοιπη ζωή μας, όμως, ειδικά η δουλειά της ζωής μας, θα εστιάζει κυρίως στην Αφρική“, τόνισε χαρακτηριστικά…

Δείτε όσα είπε

Με πληροφορίες από: dailymail.co.uk.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις