Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: “Πάρτι” με… τριάρα στο ΟΑΚΑ! pics

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: “Πάρτι” με… τριάρα στο ΟΑΚΑ! pics
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, “διαλύοντας” με 3-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για τη 18η αγωνιστική της Superleague.

Σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη σεζόν, ο Παναθηναϊκός επικράτησε… μόλις 3-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ και βρέθηκε ξανά σε “τροχιά” πρώτης εξάδας και πλέι οφ στη Superleague.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Οι “πράσινοι” βρήκαν το πρώτο γκολ με τον Δώνη μόλις στο 14ο λεπτό του αγώνα και “τελείωσαν” το ματς με τον Μακέντα να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Οι “πράσινοι” κυριάρχησαν μάλιστα απόλυτα στο δεύτερο μέρος και βρήκαν ένα ακόμη γκολ με τον Ινσούα στο 65′, ενώ νωρίτερα ο Χατζηγιοβάνης έχασε και πέναλτι για το Τριφύλλι.

Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς με την ενδεκάδα του… Καραϊσκάκης και “πίεσε” από την αρχή τον Πανιώνιο, έχοντας ευκαιρίες και δοκάρι με σουτ του Δώνη από κοντά, πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Έλληνας αμυντικός χαφ άνοιξε όμως τελικά το σκορ στο 14′ με ωραίο δυνατό σουτ από μακριά, δίνοντας γρήγορα το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι “πράσινοι” οπισθοχώρησαν αδικαιολόγητα όμως στη συνέχεια και οι φιλοξενούμενοι “απείλησαν” με ισοφάριση, τόσο με σουτ του Οικονομίδη στο 26′, όσο και με ένα πλασέ του Τσιλούλη στο 35′ που κόντραρε την τελευταία στιγμή.

Οι φωνές του Γιώργου Δώνη φάνηκε να “ξυπνούν” στη συνέχεια του παίκτες του Τριφυλλιού και έτσι, ανεβάζοντας την απόδοσή τους στη συνέχεια βρήκαν και ένα δεύτερο γκολ, με τον Μακέντα να τελειώνει ιδανικά την κάθετη-ασίστ του Ζαχίντ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Το 2-0 επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να “κυριαρχήσει” και στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο και αποτέλεσε ένα… μονότερμα των “πρασίνων” με πολλές ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ.

Ο Χατζηγιοβάνης αστόχησε όμως σε πέναλτι στο 62′, μετά από χέρι του Σαραμαντά σε σουτ του Μπουζούκη, με το 3-0 να γράφει λίγο μετά ο Ινσούα με προβολή, ολοκληρώνοντας ιδανικά μία φοβερή επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έψαξε κι άλλα γκολ στη συνέχεια, αλλά ο Χατζηγιοβάνης, ο Κολοβός, ο Μπεκ και ο Ινσούα, δεν κατάφεραν να τελειώσουν τις καλές ευκαιρίες της ομάδας τους στο τελευταίο 20λεπτο του ματς, με το 3-0 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Πανιώνιος

Παναθηναϊκός: Διούδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (73’ Μπεκ), Ζαχίντ (70’ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (73’ Καμπετσής).

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Κιάκος, Μασούρας (24’ Παπαγεωργίου), Τσιλούλης, Παπανικολάου (84’ Γρίβας), Δούμτσιος (57’ Μιλόγεβιτς).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις