Κόσμος

Ο Τσάκι φέρνει τον τρόμο στην μικρή οθόνη! video

Ο Τσάκι (Chucky) έρχεται στη μικρή οθόνη. Το τηλεοπτικό δίκτυο Syfy ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μία τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στον χαρακτήρα της στοιχειωμένης κούκλας που πρωταγωνίστησε σε επτά ταινίες τα τελευταία 30 χρόνια και την στοιχειώνει η ψυχή του δολοφόνου Charles Lee Ray.

Τη σειρά, σε παραγωγή της Universal Content Productions, θα δημιουργήσει ο Ντον Μασίνι, σεναριογράφος και δημιουργός και του κινηματογραφικού Τσάκι.

«Ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Ντον προκάλεσε τον τρόμο στο κοινό για περισσότερα από 30 χρόνια. Η μακροζωία και η κληρονομιά του Τσάκι είναι απόδειξη της δημιουργικής αφήγησης και των φανατικών θαυμαστών που έχει συγκεντρώσει τη κινηματογραφική σειρά με τα χρόνια» δήλωσε ο πρόεδρος του δικτύου Κρις ΜακΚάμπερ. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που για άλλη μια φορά συνεργαζόμαστε με αυτούς που δημιούργησαν τον χαρακτήρα σε αυτή τη νέα σειρά του Syfy και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που φέρνουμε τον Τσάκι στην τηλεόραση για πρώτη φορά με τους αρχικούς δημιουργούς».

Στη νέα τηλεοπτική σειρά Τσάκι εμφανίζεται μία vintage κούκλα προς πώληση και μία ειδυλλιακή αμερικανική πόλη ρίχνεται στο χάος καθώς θα συμβούν μία σειρά από δολοφονίες και θα έρθουν στο φως τα μυστικά των κατοίκων. Στο μεταξύ θα εμφανιστούν οι εχθροί και οι φίλοι του Τσάκι από το παρελθόν και θα παρουσιαστούν οι αλήθειες πίσω από τις δολοφονίες καθώς και η προέλευση της κούκλας, του δαίμονα που ήταν ένα συνηθισμένο παιδί και πώς έγινε αυτό το περιβόητο τέρας.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Δανία σηκώνει το γάντι και απαντά στις δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς από τη Γροιλανδία - «Δεν απευθύνονται έτσι σε συμμάχους»
«Η Δανία δεν έκανε καλή δουλειά για τον λαό της Γροιλανδίας» είπε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Δανού πρωθυπουργού
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς στη Γροιλανδία
Ο σεισμός στη Μιανμάρ απελευθέρωσε ενέργεια ίση με 334 ατομικές βόμβες - 1.500 κτίρια κατεστραμμένα και τουλάχιστον 90 εγκλωβισμένοι
Μόνο στα συντρίμμια ενός κτιρίου στην πόλη Μανταλέι εκτιμάται ότι βρίσκονται παγιδευμένοι περισσότεροι από 90 άνθρωποι
Διασώστες και εκσκαφείς σε κατεστραμμένο από τον σεισμό στη Μπανγκόκ
Ανανεώθηκε πριν 18 λεπτά
Απελπισία στα χαλάσματα μετά τον φονικό σεισμό στη Μιανμάρ - Σοκαριστικό βίντεο με μαίες που προσπαθούν να σώσουν νεογέννητα
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα» λέει 25χρονος που προσπάθησε να σώσει τη γιαγιά του και τους θείους του από γκρεμισμένο κτήριο - Η στιγμή που γυναίκα γεννά στον δρόμο
Σωστικά συνεργεία στα συντρίμμια κτιρίου στη Μπανγκόκ