Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Χαλίφα Χάφταρ: Τελικά μας… θυμήθηκε! «Ευχαριστώ» σε Μητσοτάκη και Δένδια

Χάφταρ

Μπορεί από την πρώτη ανάρτηση η λέξη «Ελλάδα» να έλειπε, αλλά σε δεύτερο χρόνο, το «ευχαριστώ» του Χαλίφα Χάφταρ μετά τη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, εκφράστηκε και προς την Αθήνα.

Λίγες ώρες αφού τελείωσε η Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, ο λογαριασμός στο twitter που στηρίζει τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό του Χαλίφα Χάφταρ, αποφάσισε να ευχαριστήσει τις χώρες που στάθηκαν στον στρατάρχη.

Μόνο που “ξέχασαν” η Ελλάδα. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ένα νέο post ήρθε να… αποκαταστήσει το «λάθος».

Στον λογαριασμό, που απηχεί τις θέσεις και τις απόψεις του Χαλίφα Χάφταρ, ανέβηκε το μήνυμα: Αν και δυστυχώς ότι δεν ήταν παρόντες αυτοπροσώπως, η εξαιρετική διπλωματική παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια ήταν συντριπτικά ευεργετική για τον λαό της Λιβύης. Η Λιβύη σας ευχαριστεί».

https://twitter.com/LNA2019M/status/1219143201765961728?s=20

«Ήταν μια απάντηση σε αυτούς που έλεγαν ότι ο κ. Χαφτάρ δεν μας ευχαρίστησε…» ήταν η αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη στον ΣΚΑΪ. Μόνο που μας είχαν ξεχάσει στην πρώτη ανάρτηση…

Λίγες ώρες νωρίτερα, στον ίδιο λογαριασμό είχε ανέβει το μήνυμα για το “ευχαριστώ” στους φίλους του Χαλίφα Χάφταρ, από το οποίο απουσίαζε η Ελλάδα. “Διπλωματική νίκη για το λαό της Λιβύης σήμερα (σ.σ. χθες)”, με το “ευχαριστώ” να απευθύνεται σε Γαλλία, Ρωσία, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ιταλία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις