Τρίτη, 16 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Εικόνες σοκ από πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη! Η στιγμή που εισβάλουν οπλισμένοι κουκουλοφόροι [video]

Εικόνες σοκ από πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη! Η στιγμή που εισβάλουν οπλισμένοι κουκουλοφόροι [video]

Ένα video ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία που έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (26.01.2020) σε πρακτορείο στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη, κόβει την ανάσα.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή που οι δυο ένοπλοι κουκουλοφόροι μπαίνουν στο πρακτορείο και ο ιδιοκτήτης δεν διστάζει να έρθει στα χέρια μαζί τους. Το video ντοκουμέντο δημοσίευσε το thestival.gr.

Η κίνηση του ιδιοκτήτη να τους επιτεθεί φαίνεται πως αιφνιδίασε τους δυο ληστές, που αν και τον χτύπησαν, τελικά τράπηκαν σε φυγή άπραγοι!

Δείτε το video ντοκουμέντο

Ο ένας από τους δράστες ακινητοποιήθηκε έξω από το πρακτορείο, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, αφού την ώρα που επιχειρούσαν να διαφύγουν, περνούσε από το σημείο περιπολικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στάθηκε τυχερός αφού ο ληστής που τον απείλησε με όπλο, δεν είχε σφαίρα στο πιστόλι του!

Οι δύο συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας 41 και 46 ετών. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι οι δυο δράστες, από τον περασμένο Νοέμβριο είχαν διαπράξει εννέα ένοπλες ληστείες σε πρακτορεία του στις περιοχές των Αμπελοκήπων, της Νεάπολης, των Συκεών, της Σταυρούπολης και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε κάθε μία από τις περιπτώσεις πήραν χρήματα από το ταμείο και δελτία «ΞΥΣΤΟ». Η λεία τους ανέρχεται σε 19.120 ευρώ, ενώ η αξία των δελτίων «ΞΥΣΤΟ» που πήραν είναι 9.260 ευρώ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης για συμμορία, ληστείες και απόπειρα ληστείας κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σε έρευνα στην οικία του 41χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα που φορούσαν κατά τη διάπραξη των ληστειών και τρια κινητά τηλέφωνα ενώ κατασχέθηκε και ένα αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 46χρονου, που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Πηγή: thestival.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις