Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Στη Βαλένθια χωρίς Παππά! Πιτίνο: “Οι πιο σημαντικές αναμετρήσεις”

Παναθηναϊκός – Στη Βαλένθια χωρίς Παππά! Πιτίνο: “Οι πιο σημαντικές αναμετρήσεις”
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός “πέταξε” για την Ισπανία, εκεί όπου την Παρασκευή (31.01.2020 / 22:00) θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Ο Ρικ Πιτίνο χαρακτήρισε τις επόμενες δύο αναμετρήσεις ως τις πιο σημαντικές της σεζόν, για την προσπάθεια που κάνει το “τριφύλλι” για να μπει στην πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα!

Για τη Βαλένθια αναχώρησε σήμερα (30/1) το πρωί η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Valencia Basket (31.01.2020 / 22.00) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Στην αποστολή συμπεριελήφθη κανονικά ο Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ εκτός έμεινε ο Νίκος Παππάς.O 30χρονος γκαρντ είχε ταλαιπωρηθεί τις προηγούμενες μέρες από ένα πρόβλημα στον ώμο, ωστόσο χθες είχε προπονηθεί κανονικά. Παρ’ όλα αυτά ο Ρικ Πιτίνο επέλεξε να τον αφήσει στην Αθήνα.

Πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο ο Αμερικανός κόουτς μίλησε για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να φύγει νικητής από την Ισπανία: «Η Βαλένθια είναι μια εξαιρετική ομάδα στην επίθεση, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ισπανικές. Σουτάρουν πολύ καλά έξω από τη γραμμή των 6,75μ., ενώ είναι καλοί και κάτω από το καλάθι. Πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα προστατεύσουμε τη ρακέτα μας κρατώντας τους μακριά από αυτή και να αποτρέψουμε από το να βρουν ελεύθερα σουτ τριών πόντων. Ευχόμαστε να είναι ένα κλειστό παιχνίδι και στο τέλος να κερδίσουμε εμείς».

Όσο για το αν θεωρεί το αυριανό ματς ως κομβικό για τη συνέχεια, ο Πιτίνο… εστίασε σε αυτό αλλά και στο επόμενο στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα: «Τα δύο προσεχή παιχνίδια είναι κρίσιμα για εμάς. Για να είναι εξαιρετική η χρονιά για εμάς θα πρέπει να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση. Αυτό καθιστά τις επόμενες δύο αναμετρήσεις ως τις πιο σημαντικές της σεζόν».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις