Δευτέρα, 19 Αυγ.
27oC Αθήνα

Βίντεο για ομιλία Τσίπρα “ανέβασε” η ΝΔ: “Πάλι ψέματα είπε ο αδιόρθωτος”

Βίντεο για ομιλία Τσίπρα “ανέβασε” η ΝΔ: “Πάλι ψέματα είπε ο αδιόρθωτος”

Βίντεο που θυμίζει “πολιτική διαφήμιση” κοινοποίησε η ΝΔ στο Twitter με αφορμή την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο στάζει “φαρμάκι”, καθώς αναφέρει επί λέξει: “Αδιόρθωτος. Πάλι ψέματα από τον κ. Τσίπρα”.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του αναφέρθηκε στη συνέντευξη του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, Ρόμπερτ Ο’ Μπράιαν, που όπως ανέφερε ο κ. Τσίπρας, είπε “να μην είναι η Ελλάδα τόσο επιθετική με την Τουρκία γιατί σπρώχνει τη σημαντική αυτή χώρα εκτός ΝΑΤΟ”.

Ωστόσο στην τριτολογία του, όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο, ο κ. Τσίπρας δεν χρησιμοποίησε την ίδια διατύπωση για τις δηλώσεις Ο’ Μπράιαν, αφού, όπως προκύπτει από το σχετικό απόσπασμα συνέντευξης του Αμερικανού αξιωματούχου στην “Καθημερινή” που παρουσιάζεται στο σχετικό βίντεο, ούτε αυτή η διατύπωση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει το ακριβές νόημα των δηλώσεων του συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα:

Η κόντρα στη Βουλή για ποδόσφαιρο και εθνικά

Οι διαξιφισμοί μεταξύ Μητσοτάκη – Τσίπρα στη συζήτηση της κύρωσης της αμυντικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ με αφορμή το ποδόσφαιρο, ήταν ιδιαίτερα έντονοι.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του με επίθεση στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “καλύτερα να περνάω δύσκολα για το ποδόσφαιρο, παρά για αχρείαστα δημοψηφίσματα και για κλείσιμο τραπεζών”. Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε επιτεθεί στον κ. Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για μπάχαλο στο ποδόσφαιρο και  διχασμό.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις