Τρίτη, 30 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Το μυαλό σου συντονίζεται σε προοδευτικές ιδέες για τη βελτίωση των υποθέσεών σου, όχι μόνο σήμερα αλλά και για το επόμενο διάστημα. Κάποιες αποκαλύψεις ή και ειδήσεις σχετικά με επιχειρήσεις ή και χρήματα θα σε βοηθήσουν να κάνεις τον προγραμματισμό σου. Μια πληροφορία ή η αποκάλυψη ενός μυστικού βοηθά στο μπεις στη διαδικασία ενός άλλου τρόπου σκέψης. Εξοικονόμησε χρόνο έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς για να περάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον ένας θαυμαστής αρχίζει να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του για σένα.

Ταύρος: Σήμερα είσαι ανοιχτή σε νέες ιδέες οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας, καθώς ο Ερμής και ο Ουρανός συναντιούνται επιβραβεύοντας το ανοιχτό μυαλό σου. Είναι μια καλή στιγμή για να παίξεις με ιδέες πριν τις θέσεις σε εφαρμογή. Μπορείς να πείσεις συνεργάτες για τις ιδέες σου και να αποκτήσεις ισχυρούς συμμάχους. Ρομαντικό και παθιασμένο είναι το κλίμα σήμερα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σε φέρνει ίσως πιο κοντά από ποτέ με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μάλιστα σε μια στιγμή που έχεις απόλυτη ανάγκη τη συναισθηματική ικανοποίηση. Μια εξέλιξη στα εργασιακά που πιθανά περίμενες εδώ και καιρό επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά για τις κινήσεις και αποφάσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι αποφασισμένος να σου χαρίσει μια άκρως ερωτική και ενδιαφέρουσα βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου ανεβαίνει διαρκώς.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις