Κυριακή, 21 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Ένα βήμα πιο κοντά στα πλέι οφ

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Ένα βήμα πιο κοντά στα πλέι οφ
Intime

Από 1 βαθμό πήραν Αστέρας Τρίπολης και Άρης, μετά τη μεταξύ τους “μάχη” στο “Θ. Κολοκοτρώνης”, για την 23η αγωνιστική της Superleague. To τελικό 1-1 έφερε τους Θεσσαλονικείς ένα βήμα πιο κοντά… στα πλέι οφ (33 βαθμούς). Οι Αρκάδες (26 βαθμούς) θα συνεχίσουν μέχρι τέλους την προσπάθεια για είσοδο στην πρώτη 6αδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Άρης έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης (1-1), κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την παρουσία του στα πλέι οφ. Οι Αρκάδες ήθελαν τη νίκη για να πλησιάσουν την πρώτη 6αδα, αλλά ο βαθμός τους διατηρεί… ζωντανούς σε αυτή την προσπάθεια, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Superleague.

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να δείξει ένα πιεστικό πρόσωπο στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στο 13′ όμως ο Άρης κατάφερε να κάνει τους οπαδούς του που βρέθηκαν στο “Θ. Κολοκοτρώνης” να πανηγυρίσουν. Ο Φετφατζίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρόουζ είχε την πρώτη επαφή και ο Βέλεθ έκανε με κεφαλιά το 0-1.

Για αρκετά λεπτά, οι Θεσσαλονικείς δεν απειλήθηκαν από τους Αρκάδες, ενώ είχαν καλές επισκέψεις στα καρέ του Παπαδόπουλου, με τον Φετφατζίδη να βάζει τις “πινελιές” του. Από το… πουθενά όμως, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στο 1-1. Ο Μπαράλες επιχείρησε μία σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Μπαράλες και στρώθηκε στον Μαρκ Φερνάντεθ ο οποίος “εκτέλεσε” τον Κουέστα με σουτ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή (η φάση εξετάστηκε από το VAR για επιθετικό φάουλ, χωρίς να ακυρωθεί το τέρμα).

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τα.. πάνω του και κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης έριξε “στροφές”, δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και κάπως έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πολύ επιθετικά, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη. Το παιχνίδι έγινε πιο “σκληρό” και με ελάχιστες φάσεις. Παρά την υπεροχή των “κίτρινων”, οι Αρκάδες ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ. Και τα δύο σουτ του Μαρκ Φερνάντεθ (72′, 85′) μέσα από τη μεγάλη περιοχή κόντραραν και πέρασαν κόρνερ. Στο φινάλε του αγώνα ο ρυθμός των δύο ομάδων έπεσε κι έτσι παρέμεινε το 1-1.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις