Κυριακή, 21 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Euroleague: “Βασιλική” τριαντάρα στην Πόλη! Ήττα της Ζενίτ στο ντεμπούτο του Πασκουάλ (videos)

Euroleague: “Βασιλική” τριαντάρα στην Πόλη! Ήττα της Ζενίτ στο ντεμπούτο του Πασκουάλ (videos)

Την πιο… εκκωφαντική νίκη της 25ης αγωνιστικής της Euroleague -ακόμα κι αν αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα- πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης, που συνέτριψε τη Φενέρμπαχτσε με 94-65 εκτός έδρας. Στο άλλο ματς που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, η Άλμπα Βερολίνου υποχρέωσε σε πικρό ντερμπούτο στον πάγκο της Ζενίτ, τον Τσάβι Πασκουάλ, καθώς έφυγε νικήτρια με 81-83 από την Αγία Πετρούπολη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης “σκόρπισε” τον… τρόμο στην Πόλη, αφού ισοπέδωσε με 94-65 τη Φενέρμπαχτσε των Ομπράντοβιτς και Σλούκα παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, με τις οποίες παρατάχθηκε, αφού ταξίδεψε στην Τουρκία χωρίς τους Ράντολφ, Γιουλ και Τέιλορ. Με αυτή τη νίκη η “βασίλισσα” ανέβηκα στο 18-6, ενώ η Φενέρ υποχώρησε στο 11-14.

Οι Κάρολ (20 πόντοι), Ταβάρες (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Τόμπκινς (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ) ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές, ενώ για τους Τούρκους “διασώθηκαν” οι Ντε Κολό (21 πόντοι, 6 ασίστ) και Βέσελι (16 πόντοι).

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε ποδαρικό με το… αριστερό στον πάγκο της Ζενίτ καθώς είδε την Άλμπα Βερολίνου να επικρατεί της ομάδας του με 81-83.

Μετά από αυτή την ήττα η Ζενίτ υποχώρησε στο 7-18 ενώ η Άλμπα διατήρησε τις αμυδρές ελπίδες της για να προλάβει την οκτάδα καθώς ανέβηκε στο 9-16. Πρωταγωνιστές για τους νικητές οι Χέρμανσον (24 πόντοι, 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ) και Γκεντράιτις (14 πόντοι). Η Ζενίτ από την πλευρά της είχε ως κορυφαίους τους Τόμας (19 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Αγιόν (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Χόλινς (15 πόντοι) και Αμπρομάιτις (11 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

 

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις