Τρίτη, 30 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η σημερινή νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια. Έχεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνη και να βάλεις τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα σου σε μια τάξη. Εμπιστεύσου την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σε τετράγωνο με το Δία και να είσαι βέβαιη πως θα βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο σε αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις σε απασχολούν έντονα και κυρίως αν επιθυμείς ή επιδιώκεις μια επανασύνδεση να είσαι βέβαιη πως επανέρχεται και πραγματοποιείται.

Ταύρος: Η νέα Σελήνη σήμερα λειτουργεί και σε επηρεάζει θετικά, μιας και φέρνει στη ζωή σου νέους ανθρώπους που εξυπηρετούν τα σχέδια και τους σκοπούς σου. Φρόντισε λοιπόν αυτό το διάστημα να κινηθείς δυναμικά και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Οι ψυχολογικές σου μεταπτώσεις πιθανά να δημιουργήσουν σύννεφα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην κάνεις σκέψεις που αφορούν στο παρελθόν και φρόντισε να περάσεις όμορφα και ξεκούραστα τη μέρα σου. Εσύ που είσαι μόνη, από τα μέσα δικτύωσης προβλέπονται νέες γνωριμίες καθώς δεν λείπει και η διασκέδαση αυτή την περίοδο από τη ζωή σου.

Δίδυμοι: Αν και η σημερινή νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο όχι και τόσο φιλικό για σένα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν φέρνει και τις ευκαιρίες της κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Μπορείς να βρεις λύσεις αν χρησιμοποιήσεις την οξυδέρκεια και τις ιδέες σου έξυπνα και να απαλλαγείς από πολλά βαρίδια. Συγκράτησε λίγο την καταναλωτική σου μανία και μην επιβαρύνεις περισσότερο το πορτοφόλι σου που δεν είναι και στα καλύτερα του. Τα συναισθήματα γίνονται έντονα και θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου αποφεύγοντας τις ακρότητες απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, συναντήσεις και επαφές με άτομα του παρελθόντος σου δημιουργούν νοσταλγία.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις