Κυριακή, 21 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Με Πολ και Ρούμπιτ πάει ο Ολυμπιακός στο Τελ Αβίβ!

Με Πολ και Ρούμπιτ πάει ο Ολυμπιακός στο Τελ Αβίβ!
Intime.gr

Τα ευχάριστα νέα συνεχίστηκαν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μετά την άρση της ποινής στις μετεγγραφές, οι “ερυθρόλευκοι” είδαν δυο ακόμα “όπλα” τους να είναι έτοιμα ενόψει Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στην έδρα της Μακάμπι, για την Euroelague. Η αποστολή των “ερυθρόλευκων” αναχωρεί σήμερα (25.02.2020) στις 22:50 για το Ισραήλ και σε αυτή θα βρεθούν οι Μπράντον Πολ και Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Οι δύο Αμερικανοί μεγάλο μέρος της προπόνησης και όλα δείχνουν ότι θα παίξουν κόντρα στη Μακάμπι. Στην αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε και ο Τέιλορ Ρότσεστι ο οποίος έχει επανέλθει πλήρως, ενώ αυτή θα έχει 14 παίκτες, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση απέκτησαν οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς, μετά την άρση του μετεγγραφικού ban.

Ολυμπιακός: Επίσημο! Τέλος η απαγόρευση μετεγγραφών από την Euroleague

Να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πάρει μαζί του και τους Νικολαίδη,  Ποκουσέφσκι και  Χρηστίδη. Ένας εξ’ αυτών θα μπει τελικά στη δωδεκάδα, ανάλογα με το τι θα γίνει ουσιαστικά με τον Ρούμπιτ. Θυμίζουμε ότι εκτός δράσης είναι οι τραυματίες, Σπανούλης, Χαραλαμπόπουλος και Μιλουτίνοφ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις