Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Superleague: Στον “αέρα” τα πλέι άουτ! Δεν έγινε η κλήρωση και περιμένουν την Εφέσεων

Superleague: Στον “αέρα” τα πλέι άουτ! Δεν έγινε η κλήρωση και περιμένουν την Εφέσεων
ΦΩΤΟ intime

Έγινε και αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη Superleague να επικυρώνει μόνο τη… μισή βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Η κλήρωση για το μίνι πρωτάθλημα που θα βγάλει τον πρωταθλητής ολοκληρώθηκε κανονικά, χωρίς όμως ακόμη να έχει γνωστοποιηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα με της ημερομηνίες των αγώνων.

Superleague: Ξεκίνημα “φωτιά”! Αυτό είναι το πρόγραμμα στα πλέι οφ

Όσον αφορά όμως τα πλέι άουτ, η επικύρωση δεν συνέβη ποτέ και αποφασίστηκε να περιμένουν την απόφαση της επιτροπής εφέσεων για τις αφαιρέσεις βαθμών, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες που θα κρίνουν τον υποβιβασμό.

Το γεγονός σχολίασε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, τονίζοντας τα εξής:  “Εντάξει είναι απλά τα πράγματα για να καταλάβει και ο κόσμος. Οι θέσεις από 1-6 θα διεξαχθούν κανονικά καθότι είναι διπλά παιχνίδια. Οι όποιες αποφάσεις της δικαιοσύνης θα γίνουν σεβαστές. Για τα πλέι άουτ υπάρχει ένα θέμα, διότι η Ξάνθη πέφτει στους τελευταίους τέσσερις. Εάν το δικαιοδοτικό όργανο μετά έβγαζε άλλη απόφαση θα άλλαζε το πρόγραμμα και θα είχαμε σοβαρές αλλοιώσεις των πλέι άουτ. Αποφασίσαμε να περιμένουμε μέχρι την Εφέσεων για τα πλέι άουτ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις