Κόσμος

Κορονοϊός: Πήγε Ιταλία, δεν ενημέρωσε κανέναν, «έφαγε» πρόστιμο 2.000 ευρώ!

Ο κορονοϊός… σαρώνει και την Ευρώπη και εκτός των Αρχών, θα πρέπει και ο καθένας να τηρεί τους κανόνες ώστε να μπει ένα φρένο στην εξάπλωση του ιού.

Κάτι που ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας δεν έκανε…

Ο κορονοϊός, το ταξίδι και το πρόστιμο!

Πρόστιμο περίπου 2.000 ευρώ για τη μη τήρηση του πρωτοκόλλου ασφαλείας για όσους επιστρέφουν από περιοχές όπου υπάρχουν κρούσματα κοροναϊού επέβαλαν οι ρουμανικές αρχές σε άνδρα από τη Μπράιλα, ο οποίος επέστρεψε στη χώρα και δεν ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία.

Οι αρμόδιες αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία και δεν επιβεβαίωσαν ούτε και διέψευσαν αν είναι το ίδιο άτομο που επέστρεψε από την Ιταλία και εμφανίσθηκε στη δουλειά του, στο δικαστήριο της πόλης.

Click4more: Κοροναϊός: 14 ακόμα κρούσματα στην Ελλάδα! Νέα μέτρα σε Ηλεία, Αχαΐα, Ζάκυνθο

Πρόκειται για άτομο, το οποίο βρέθηκε στην Ιταλία και όταν επέστρεψε στη Ρουμανία δεν ενημέρωσε τις αρχές και πήγε στην εργασία του για δύο μέρες. Αργότερα, συνάδελφοί του έδωσαν πληροφορίες στην Επιθεώρηση Δημόσιας Υγείας η οποία και ανέλαβε το περιστατικό.

Στο μεταξύ, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κοροναϊού ανέρχεται σε επτά. Το τελευταίο κρούσμα είναι ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι από την Τιμισοάρα που νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στο νοσοκομείο αναφοράς της ρουμανικής πόλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πιθανή επικοινωνία Τραμπ - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Γάζα και τις συνομιλίες με το Ιράν
Η πιθανή επικοινωνία τους έρχεται επίσης καθώς οι διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ομήρων βρίσκονται σε αδιέξοδο μετά από άλλη μια προσπάθεια των ΗΠΑ και της Αιγύπτου να καταλήξουν σε πρόταση την περασμένη εβδομάδα
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Ντόναλντ Τραμπ
«Ο Πάπας Φραγκίσκος αγαπούσε την Ελλάδα και οι απόψεις του ενοχλούσαν» λέει ο πάτερ Τζούλιο για τον Ποντίφικα
Ο πάτερ Τζούλιο Γκραμένια, ο οποίος είναι εφημέριος του Καθολικού Ιερού Ναού Αγίου Φραγκίσκου, στους Αγίους Αναργύρους, που υπάγεται στην Αρχιεπισκοπή Καθολικών Αθηνών, μίλησε για την σημαντική απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου
Ο Πάπας Φραγκίσκος