Κυριακή, 7 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Eurovision 2020: Δεν μπορεί να περιμένει η Στεφανία και το Supergirl

Eurovision 2020: Δεν μπορεί να περιμένει η Στεφανία και το Supergirl

EUROVISION 2020: Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό. Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2020! Δείτε το video clip του «Superg!rl» ερμηνευμένο από την Στεφανία!

Στην τελική ευθεία για τη EUROVISION 2020. Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2020. Εμπνευσμένο από τη ζωή και την καθημερινότητα της Stefania, η οποία πρέπει να βρει τη δύναμη να συνδυάσει τις υποχρεώσεις της ως μαθήτρια και ταυτόχρονα να κυνηγήσει το όνειρό της, που είναι το τραγούδι είναι το “Supergirl” με το οποίο η Ελλάδα θα συμμετάσχει στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

H νεαρή τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Ουτρέχτη, αλλά έρχεται κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα. «Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους!», έχει γράψει στο instagram η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Για το τι περιμένει, τι νιώθει αλλά και το πόσο την έχουν βοηθήσει ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Δημήτρης Κοντόπουλος μίλησε η Στεφανία Λυμπερακάκη, στο πλαίσιο της εκπομπής “Αντίστροφη Μέτρηση” για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Ο συμπρωταγωνιστής της Στεφανίας Λυμπερακάκη στο videoclip του «SUPERG!RL», Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε για την Στεφανία, για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στην Eurovision αλλά και για τον… παρεΐστικο χαρακτήρα του θεσμού. Παράλληλα, αποκάλυψε και τον φόβο της 17χρονης ερμηνεύτριας για τις γάτες, κάτι που όλοι διαπίστωσαν όταν χρειάστηκε να έρθει σε επαφή με μια, για τις ανάγκες του γυρίσματος!

Πολύ θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει στους… ειδικούς οπαδούς του μουσικού θεσμού της Eurovision το πρώτο άκουσμα του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ρότερνταμ, ερμηνευμένο από την Στεφανία Λυμπερακάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις