Κυριακή, 24 Νοε.
9oC Αθήνα

Η συνταγή της επιτυχίας από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά!

Η συνταγή της επιτυχίας από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά!

Ο πιο νόστιμος μπακαλιάρος και το πιο τραγανό κουρκούτι, με την πιο βελούδινη, απολαυστική και χρωματιστή σκορδαλιά που φάγατε ποτέ!

Μπακαλιάρος σκορδαλιά, μια παραδοσιακή, υπέροχη συνταγή για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου, την οποία μοιράζεται μαζί μας η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Πρώτα χρειάζεται να ξαρμυρίσουμε το ψάρι, να το κόψουμε σε επιθυμητά κομμάτια (μερίδες) και να το στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί. Δείτε εδώ όλα τα βήματα για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά…

Media Τελευταίες ειδήσεις