Οικονομία

Lamda Development: Δωρεά προς το ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Επιθυμώντας να συνδράμουν στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης του νέου κορονοϊού, η Lamda Development και τα εμπορικά της κέντρα The Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν σε δωρεά χρηματικού ποσού για την άμεση κάλυψη αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Το ποσό θα διατεθεί για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού για την καταπολέμηση του κορονοϊού COVID-19, ώστε να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες δημοσίων νοσοκομείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Με την κίνηση αυτή, η εταιρεία ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Πολιτείας και στηρίζει εμπράκτως το Εθνικό Σύστημα Υγείας για τη θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας του κορονοϊού.

Όλοι οι εργαζόμενοι στη Lamda Development, καθώς και η διοίκησή της, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό της χώρας και τους εργαζομένους στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που είναι στην πρώτη γραμμή και δίνουν τη μεγάλη μάχη για την προστασία όλων μας.  

Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Aegean: Η Θεσσαλονίκη διαθέτει όλα τα εφόδια για να γίνει ένας ακόμη πιο δυναμικός διεθνής προορισμός
Επενδύουμε συστηματικά στην Θεσσαλονίκη έχοντας σχεδόν διπλασιάσει τις συνδέσεις εξωτερικού από το 2019 και προσθέτοντας διαρκώς νέα δρομολόγια εσωτερικού, αναφέρει ο κ. Γερογιάννης
Αεροπλάνο της Aegean