Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ενοχλημένος ο Μαρσέλο Λίπι – Τα «έχωσε» στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ενοχλημένος ο Μαρσέλο Λίπι – Τα «έχωσε» στην Ευρωπαϊκή Ένωση
ΑΠΕ

Με τη στάση που κρατά η Ευρωπαϊκή Ένωση τα… έχει ο Μαρσέλο Λίπι. «Ο καθένας σκέφτεται τα δικά του συμφέροντα», αναφέρει ο έμπειρος τεχνικός, σχετικά με τις κινήσεις που γίνονται την περίοδο του κορονοϊού.

Την ώρα που κορονοϊός συνεχίζει να χτυπά… αλύπητα της Ευρώπη, η Ε.Ε. παρουσιάζει δυσκολία, σε ό,τι αφορά στη χρήση σχετικών ομολόγων –ως μηχανισμό στήριξης- για την καταπολέμηση των συνεπειών της πανδημίας.

Με παρέμβαση του στον «αέρα» του Radio Sportiva, ο Μαρσέλο Λίπι εξέφρασε την ενόχληση του: «Είμαι στο σπίτι μου στο Βιαρέτζιο και ενημερώνομαι για την κατάσταση. Είμαι ενοχλημένος από την Ευρωπαϊκή Ένωση επειδή λέει ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αντίθετα, ο καθένας σκέφτεται για τα δικά του συμφέροντα. Η Ευρώπη πρέπει να μας βοηθήσει».

Ακολούθως, ο έμπειρος τεχνικός τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των πρωταθλημάτων: «Πάντα λέω στις ομάδες μου: κανείς από εμάς δεν είναι τόσο ισχυρός όσο είμαστε όλοι μαζί. Σχετικά με τη μείωση των μισθών, οι παίκτες έδειξαν ότι είναι πολύ ευαίσθητοι στα κοινωνικά προβλήματα. Η λύση για τα πρωταθλήματα; Πρέπει να τελειώσουν, ακόμα και πίσω από κλειστές πόρτες.  Αυτό σημαίνει βέβαια ότι τα επόμενα θα ξεκινήσουν αργότερα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις