Κυριακή, 18 Αυγ.
35oC Αθήνα

Μάνατζερ Καμαρά: “Δεν έχει προτίμηση σε κάποιο πρωτάθλημα αλλά θέλει να πάει σε μεγάλο σύλλογο”

Μάνατζερ Καμαρά: “Δεν έχει προτίμηση σε κάποιο πρωτάθλημα αλλά θέλει να πάει σε μεγάλο σύλλογο”
ΦΩΤΟ Intime

Την επιθυμία του Μαντί Καμαρά, να συνεχίσει σε κάποιον μεγάλο σύλλογο την καριέρα του, ανεξαρτήτως χώρας, έκανε γνωστή ο μάνατζέρ του, Πιερ Ισά, τονίζοντας ωστόσο ότι προέχει να τελειώσει η σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Μαντί Καμαρά, Πιερ Ισά, δήλωσε ότι ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ και της Μίλαν, προσθέτοντας ότι “δεν έχει καμία προτίμηση σε ποια χώρα ή πρωτάθλημα θα συμμετάσχει, θέλει απλώς ένα μεγάλο σύλλογο”.

Ο διεθνής με την Εθνική Γουινέας μέσος εκτιμάται πως κοστίζει 25 εκατομμύρια ευρώ, αν και η κρίση του κορονοϊού μπορεί να μειώσει το κόστος ενδεχόμενης μεταγραφής του. Θυμίζουμε πάντως ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2023.

“Πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μαντί, αλλά πρώτα θέλουμε να δούμε πώς θα τελειώνει η σεζόν στον Ολυμπιακό”, δήλωσε ο Ισά στη ιταλική ιστοσελίδα Calciomercato.it. για να προσθέσει:

“Δεν έχει καμία προτίμηση σε ποια χώρα ή πρωτάθλημα θα συμμετάσχει, επειδή το κύριο ζήτημα γι΄ αυτόν είναι η εύρεση ενός μεγάλου συλλόγου, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να βελτιώνεται και να αγωνίζεται για τίτλους. Αυτό μπορεί να συμβεί στην Ιταλία, στην Αγγλία ή στη Γερμανία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις