Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Sky Italia: «Στις 6 Αυγούστου το Γουλβς – Ολυμπιακός»

Sky Italia: «Στις 6 Αυγούστου το Γουλβς – Ολυμπιακός»
Intime

Το ιταλικό δίκτυο αναφέρεται στο σκεπτικό που υπάρχει από την UEFA για την ολοκλήρωση των εγχώριων και διασυλλογικών διοργανώσεων, που αφορά και τον Ολυμπιακό.

H UEFA προσπαθεί να βρει τις ιδανικότερες ημερομηνίες για την ολοκλήρωση των Champions League και League Europa League και το «Sky Italia» επικαλείται πληροφορίες μέσα από την Ομοσπονδίας και αναφέρεται στο πλάνο που καταστρώνεται και αφορά και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το ιταλικό δίκτυο, οι διεθνείς διοργανώσεις θα ξεκινήσουν αφού ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα, τόσο ως μέτρο πίεσης για να μην ματαιωθεί κανένα εθνικό πρωτάθλημα αλλά και για να έχουν βρει ρυθμό οι ομάδες.

Το ρεπορτάζ του «Sky Italia» δείχνει επιστροφή του Europa League στις 2-3 Αυγούστου με τα πρώτα ματς των ζευγαριών Σεβίλλη – Ρόμα και Ίντερ – Χετάφε που δεν έγιναν. Όλες μαζί οι 8 ρεβάνς της φάσης των «16» να διεξαχθούν την Πέμπτη 6 Αυγούστου. Μεταξύ αυτών και το Γουλβς – Ολυμπιακός.

Τα προημιτελικά θα γίνουν στις 11-12 Αυγούστου και οι ρεβάνς 14-15. Τα πρώτα ματς των ημιτελικών 18-19 Αυγούστου και οι ρεβάνς 21-22. Ο τελικός στις 29 του μήνα στην Κωνσταντινούπολη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις