Σάββατο, 17 Αυγ.
36oC Αθήνα

Κορονοϊός: Τους κόβουν το φτύσιμο κατά τη διάρκεια του αγώνα

Κορονοϊός: Τους κόβουν το φτύσιμο κατά τη διάρκεια του αγώνα
ΦΩΤΟ Reuters

Αρκετές αλλαγές φαίνεται πως θα έχουμε στο χώρο του ποδοσφαίρου, λόγω του κορονοϊού, προκειμένου να δούμε… μπαλίτσα.

Ίσως και να είναι ένα από τα μέτρα που θα φέρει μεγάλη βελτίωση στο χώρο του ποδοσφαίρου, σε σχέση με όσα.. περνάνε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η άσχημη εικόνα του ποδοσφαιριστή να φτύνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα φαίνεται πως θα εκλείψει στη μετά κορονοϊό εποχή, τουλάχιστον στα Νησιά Φερόε.

Η μικρή αυτή χώρα μετράει λιγότερα από 200 συνολικά κρούσματα από τον κορονοϊό και κανέναν θάνατο (!) και γι’ αυτό άλλωστε αναμένεται να δει τις αθλητικές της διοργανώσεις να ξεκινούν νωρίτερα από αυτές των άλλων κρατών.

Σύμφωνα όμως με όσα έγιναν γνωστά, θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον. Τα μας θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, οι ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας θα χωρίζονται σε δύο χώρους αποδυτηρίων, ενώ ο κάθε παίκτης θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά δικά του μπουκάλια με για κατανάλωση. Επίσης, θα καταργηθεί το τελετουργικό με τις χειραψίες πριν την έναρξη των .

Σύμφωνα όμως με όσα γράφουν τα ΜΜΕ της χώρας, θα απαγορευτεί στους ποδοσφαιριστές και το φτύσιμο στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του ματς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις