Δευτέρα, 28 Οκτ.
24oC Αθήνα

3αλφα: Δωρεά στο ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

3αλφα: Δωρεά στο ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Στη δωρεά μίας ειδικής νοσοκομειακής κλίνης για Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προχωρά η  3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., ώστε να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, η ελληνική εταιρεία 3αλφα, που γράφει ιστορία 50 χρόνων, στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας και ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες νοσηλείας που έχουν προκύψει.

Ο Γενικός Διευθυντής της 3αλφα, Κωνσταντίνος Ε. Καραγεωργίου, στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης: «Σε μια κρίσιμη περίοδο που το υπέρτατο αγαθό της υγείας δοκιμάζεται, είναι καθήκον όλων μας να αλληλοστηριζόμαστε έμπρακτα για να βγούμε μαζί νικητές από αυτή την κατάσταση. Η 3αλφα οφείλει να συνδράμει στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση της πανδημίας του Covid-19, ανταποκρινόμενη αυτή την φορά στο κάλεσμα για την κάλυψη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η σκέψη και η ευγνωμοσύνη μας είναι σε όλους εκείνους που εργάζονται νυχθημερόν και υπό αντίξοες συνθήκες, για να περιορίσουν τη διασπορά του ιού και να διασφαλίσουν τη δημόσια υγεία. Τους ευχαριστούμε».

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις