Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Κορονοϊός: Ο Μητσοτάκης είχε τηλεδιάσκεψη με τον Αυγενάκη για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Κορονοϊός: Ο Μητσοτάκης είχε τηλεδιάσκεψη με τον Αυγενάκη για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων
ΦΩΤΟ intime

Ο κορονοϊός έχει περιοριστεί σημαντικά στην Ελλάδα και τον Μάιο αναμένεται σιγά σιγά η επιστροφή στην… κανονικότητα και αυτό ισχύει και για τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης με την ηγεσία του υφυπουργείου Αθλητισμού, με αντικείμενο το σχεδιασμό των βημάτων για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Ως εκ τούτου, αναμένονται άμεσα εξελίξεις και για τη Superleague, όπου εκτιμάται ότι σε λίγες ημέρες οι παίκτες θα πάρουν το “ok” για να επιστρέψουν στις προπονήσεις και έτσι θα ξεκινήσει η… αντίστροφή μέτρηση για την έναρξη των πλέι οφ και των πλέι άουτ της διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις