Media

Συνταγή: Κεφτεδάκια της γιαγιάς με φωλιά πατάτας

Ο Λάμπρος Βακιάρος παρουσίασε μία εύκολη συνταγή για κεφτεδάκια της γιαγιάς με φωλιά πατάτας. Δείτε τα υλικά και βήμα – βήμα τη διαδικασία.

Τα κεφτεδάκια είναι… must για τους περισσότερους, και έτσι ο Λάμπρος Βακιάρος σκέφτηκε να τα κάνει ακόμη πιο νόστιμα.

Ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος έφτιαξε λοιπόν κεφτεδάκια της γιαγιάς σε τραγανή φωλιά πατάτας και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Υλικά

  • Για τα κεφτεδάκια
  • 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (με 20-25% λίπος)
  • 60 γρ. ελαιόλαδο
  • 360 γρ. κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
  • 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
  • 200 γρ. ψίχα ψωμί χωρίς κόρα
  • 2 μεσαία αυγά
  • 8 γρ. δυόσμο (ψιλοκομμένο)
  • 30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
  • Aλάτι – πιπέρι

Για τη φωλιά πατάτας

  • 1.5 κλ. πατάτες για τηγάνισμα (όσο πιο μακριές γίνεται)
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • 15 γρ. κορν φλάουρ

Για τη σάλτσα φέτας

  • 400 γρ. γάλα
  • 200 γρ. φέτα
  • 4 – 5 φύλλα δυόσμου
  • Αλάτι – πιπέρι

Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα