Κόσμος

Έτοιμος για ανασχηματισμό ο Ερντογάν! “Τρώει” Τσαβούσογλου, βάζει ΥΠΕΞ τον γαμπρό του

Έτοιμος για ευρύ κυβερνητικό ανασχηματισμό είναι ο Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το τουρκικό site Τ24. 

Το σχετικό σημερινό άρθρο, επικαλούμενο τον διευθυντή της εταιρείας Ευρασιατικών Ερευνών Κεμάλ Οζκιράζ, αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει περιοδείες σε όλη τη χώρα μετά την υποχώρηση των μέτρων κατά της πανδημίας και μετά το τέλος της περιοδείας θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο κυβερνητικό του επιτελείο.

Σύμφωνα με τον Οζκιράζ, ο Ερντογάν, σκοπεύει να διορίσει τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Βουλής Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον νυν υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ως αντιπροέδρους.

Επίσης ο Μπεράτ Αλ Μπαϊράκ, υπουργός Οικονομικών και Θησαυροφυλακίου και γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν πρόκειται αναλάβει το Υπουργείο Εξωτερικών, αντικαθιστώντας τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε κινητήρα αεροπλάνου της Delta Airlines στο Ορλάντο - 282 επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος
Στο αεροπλάνο, ένα Airbus 330, επέβαιναν 282 επιβάτες, 10 αεροσυνοδοί και δύο πιλότοι. Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι τα πληρώματα εκκένωσαν την καμπίνα όταν φλόγες φάνηκαν στην εξάτμιση μιας από τις δύο κύριες μηχανές του αεροπλάνου
Φωτιά στο αεροσκάφος 330 της Delta
Πιθανή επικοινωνία Τραμπ - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Γάζα και τις συνομιλίες με το Ιράν
Η πιθανή επικοινωνία τους έρχεται επίσης καθώς οι διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ομήρων βρίσκονται σε αδιέξοδο μετά από άλλη μια προσπάθεια των ΗΠΑ και της Αιγύπτου να καταλήξουν σε πρόταση την περασμένη εβδομάδα
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Ντόναλντ Τραμπ