Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

“Πέθανε από κορονοϊό που κόλλησε στο Λίβερπουλ – Ατλέτικο”

“Πέθανε από κορονοϊό που κόλλησε στο Λίβερπουλ – Ατλέτικο”
Reuters

Η οικογένεια ενός 70χρονου Άγγλου που πέθανε από κορονοϊό, καταγγέλλει αυτό που ισχυρίζονται πάρα πολλοί σχετικά με τον αγώνα Λίβερπουλ – Ατλέτικο, που έγινε λίγο πριν το αθλητικό lock down που έφερε ο COVID 19.

Το ΛίβερπουλΑτλέτικο Μαδρίτης (11.03.2020) ήταν ένας από τους τελευταίους αγώνες που διεξήχθησαν με οπαδούς στις εξέδρες, πριν από την έξαρση του κορονοϊού.

Πολλοί ήταν μάλιστα οι επιστήμονες που είχαν τονίσει πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα έπρεπε να είχε διεξαχθεί λόγω του COVID 19 και πως η παρουσία χιλιάδων οπαδών της Ατλέτικο στο «Άνφιλντ» συνέβαλε στην διασπορά του.

Η “Daily Mail” έρχεται να… στηρίξει τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, με την ιστορία ενός φίλου της Λίβερπουλ που έχασε τη ζωή του από κορνονοϊό. Ο Ρίτσαρντ Μόσον φέρεται να κόλλησε τον ιό εκείνη την ημέρα και απεβίωσε στις 17 Απριλίου. Η οικογένεια του μίλησε για το… κακό που τους βρήκε, κατηγορεί την Κυβέρνηση και ζητά απαντήσεις.

“Κατά 99% κόλλησε τον κορονοϊό στο γήπεδο σε εκείνο το παιχνίδι. Έβγαινε σπάνια από το σπίτι, δεν είχε κάποια προβλήματα υγείας, ήταν 70 χρόνων και ήρθε σε επαφή με κάποιους από τους οπαδούς της Ατλέτικο κατά την άφιξή του εκεί. Προφανώς και εμείς γνωρίζαμε για τον κορονοϊό, αλλά όταν μια κυβέρνηση αποφασίζει να συναινέσει στην διεξαγωγή ενός αγώνα λέγοντας πως όλα είναι καλά, την ακούς” ανέφερε χαρακτηριστικά στη «Daily Mail» συγγενής του οπαδού Ρίτσαρντ Μόουσον.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις