Τοπικά Νέα

Μηχανική βλάβη εν πλω έπαθε πλοίο από Χανιά προς Πειραιά

Το πλοίο «Έλυρος» που κάνει το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς, παρουσίασε μηχανική βλάβη και «καθηλώθηκε» στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, όλα συνέβησαν κατά τις πρωινές ώρες όταν το πλοίο είχε φύγει από τα Χανιά με προορισμό τον Πειραιά. Κατά τη διαδρομή παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του. Ο καπετάνιος ενημέρωσε αμέσως τις λιμενικές αρχές.

Στο πλοίο βρίσκονταν 8 επιβάτες, 33 μέλη του πληρώματος και 55 φορτηγά οχήματα.

Το «Έλυρος» κατέπλευσε αυτοδυνάμως στον Πειραιά, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες του, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του έως την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Πηγή: cretapost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα