Τρίτη, 20 Αυγ.
27oC Αθήνα

Το… παράκανε ο Νεϊμάρ με το φαγητό; Video παρουσιάσει σοκαριστική εικόνα

Το… παράκανε ο Νεϊμάρ με το φαγητό; Video παρουσιάσει σοκαριστική εικόνα

Ο Νεϊμάρ έχει μείνει μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, λόγω του κορονοϊού αλλά και της οριστικής διακοπής της Ligue 1. Σύμφωνα με ένα βίντεο που αποκάλυψε αθλητική εκπομπή, η αποχή αυτή φαίνεται πως του έκανε κακό.

Μπορεί ο Νεϊμάρ να έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις στη Βραζιλία (εκεί όπου πέρασε την περίοδο του εγκλεισμού), ώστε να είναι έτοιμος όταν επιστρέψει στην Παρί Σαν Ζερμέν στις 22 Ιουνίου για να ξεκινήσει την προετοιμασία, αλλά μια τηλεοπτική εκπομπή ισχυρίζεται… κάτι διαφορετικό.

Η εκπομπή “El chiringuito de jugones” παρουσίασε ένα video με έναν άνδρα -με παραπανίσια κιλά- να γυμνάζεται, κάνοντας ποδήλατο και ισχυρίζεται πως είναι ο Νεϊμάρ. Πρέπει να παραδεχθούμε πως στα πλάνα που εμφανίζονται, δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός αυτός που κάνει γυμναστική.

Στην περίπτωση, όμως, που έχει δίκιο και ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο Νεϊμάρ, τότε φαίνεται πως η καραντίνα μάλλον τον “χάλασε” αρκετά, το έριξε στο φαγητό και πλέον προσπαθεί να επιστρέψει σε… νορμάλ -για ποδοσφαιριστή- κατάσταση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις