Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Τα… πήρε με Τσελίκ ο Πάνος Καμμένος: Προβληματική είναι η Τουρκία!

Τα… πήρε με Τσελίκ ο Πάνος Καμμένος: Προβληματική είναι η Τουρκία!

Απάντηση στα όσα είπε ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά των Ελλήνων υπουργών Άμυνας έδωσε ο Πάνος Καμμένος. Η ανάρτηση στο twitter είχε έντονο προσωπικό στοιχείο.

Ο Πάνος Καμμένος ήταν ανάμεσα σε εκείνους που διετέλεσαν υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Κι ανάμεσα σε εκείνους, μοιραία, που ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν χαρακτήρισε «προβληματικούς».

Click4more Ακραίος Τσελίκ! «Πάντα προβληματικοί οι Ελληνες υπουργοί Αμυνας – Δεν μπορούν να βρουν έναν λογικό;»

Ο Ομέρ Τσελίκ δεν μίλησε απαξιωτικά μόνο για όλους τους υπουργούς Άμυνας της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια αλλά τα έβαλε προσωπικά με τον Πάνο Καμμένο, υποστηρίζοντας πως στην τελευταία επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον είχε… κρύψει!

«Προβληματική είναι η Τουρκία που παραβιάζει εναέριο χώρο και θάλασσα συμμάχου, που σχεδιάζει εισβολή στη σύμμαχο, που εισβάλει σε άλλη χώρα (Συρία) που χρησιμοποιεί παιδιά σαν πυρομαχικά και όχι ο ΥΕΘΑ που αρνήθηκα τα ΜΟΕ 5 χρόνια και απέτρεψα με το ΠΝ έρευνα στα χωρικά μας ύδατα», έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

«Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι δεν είναι σε θέση να βρει έναν λογικό άνθρωπο για υπουργό Άμυνας» είπε ο Τσελίκ μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του AKP. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί… «Όταν ο πρόεδρος Ερντογάν πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ελλάδα, ο κ. Τσίπρας έκρυψε τον υπουργό Άμυνας. Οι Έλληνες υπουργοί Άμυνας είναι πάντα προβληματικοί. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας και όλοι οι άλλοι (Έλληνες υπουργοί) πρέπει να μάθουν πώς να μιλούν σε ένα μεγάλο κράτος όπως η Τουρκία. Οι Έλληνες υπουργοί Άμυνας θα πρέπει να μάθουν να μιλάνε τη γλώσσα της λογικής. Αν απαντήσουμε, θα τους ανέβει η πίεση στην Ελλάδα. Η Τουρκία είναι μια μεγάλη χώρα, έχει μεγάλη εμπειρία στα Βαλκάνια», είπε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις