Σάββατο, 3 Αυγ.
36oC Αθήνα

Νίκος Κοντοστάθης: Ο ψευτογιατρός που αυτοπαρουσιαζόταν ως «θεόσταλτος»

Νίκος Κοντοστάθης: Ο ψευτογιατρός που αυτοπαρουσιαζόταν ως «θεόσταλτος»

Τα μυστικά των τηλεφώνων του ψευτογιατρού και της συντρόφου του έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. Σε ονόματα άλλων ανθρώπων πολλές γραμμές. Συνεργοί του ή ανυποψίαστα θύματα;

Σωρεία καταγγελιών μετά την αποκάλυψη της φωτογραφίας και των στοιχείων του εμπειρικού βοτανολόγου, όπως δήλωσε στην απολογία του ο Νίκος Κοντοστάθης γνωστός και ως ψευτογιατρός, από δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες όλοι θύματα των ψεύτικων υποσχέσεων που έδινε υπό μορφή εναλλακτικών θεραπειών… δια πάσα νόσου.

Όσο το κουβάρι της δράσης του ανθρώπου με τις χίλιες ιδιότητες ξετυλίγεται τόσο οι έρευνες των αρχών φέρνουν στο φως ολοένα και περισσότερα στοιχεία, για τον τρόπο με τον οποίο κινούνταν και κυρίως συμπεριφέρονταν σε οικογένειες, που αναζητούσαν την ελπίδα με τις περισσότερες να πλήρωσαν ακριβά την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Click4More:  Ψευτογιατρός: Αποκαλύψεις για τον συνεργό του που “ψάρευε” τα υποψήφια θύματα – Τα λεφτά του… Καντάφι

Στο μικροσκόπιο κι όλες οι προσωπικές σχέσεις που είχε καταφέρει να αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με υψηλόβαθμα στελέχη του ιατρικού κόσμου, ώστε να αποδειχθεί το γρηγορότερο δυνατό κατά πόσο αυτές ήταν αθώες ή κρύβουν στο βάθος τους περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ο “θεόσταλτος”, όπως του άρεσε να διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά, είχε μάθει να ζει στη σκιά, καθώς σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται μέσα από την δικογραφία μέχρι και οι τηλεφωνικές γραμμές που βρέθηκαν τόσο στην κατοχή του όσο και της συντρόφου του 2ης κατηγορούμενης στην υπόθεση, δεν ήταν καταχωρημένες στα ονόματα τους.

Για την ακρίβεια ο Νίκος Κοντοστάθης χρησιμοποιούσε άλλη τηλεφωνική γραμμή, όπου παρουσιαζόταν ως γιατρός και άλλη όταν το έπαιζε πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας. Η πρώτη γραμμή είναι καταχωρημένη σε 46χρονο κάτοικο Περιστερίου και η δεύτερη σε 52χρονο κάτοικο Παιανίας. Με τον κάτοικο από το Περιστέρι η έρευνα έδειξε πως ο ψευτογιατρός είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα μαζί του το Νοέμβριο του 2010, ενώ υπό έρευνα βρίσκεται η σχέση του με τον κάτοικο Παιανίας.

Οι άλλες δυο τηλεφωνικές γραμμές η μία βρέθηκε στην κατοχή της συντρόφου του και φέρει το όνομα της μητέρας της, χρησιμοποιούνταν για επαφές με το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών τους, ενώ η τελευταία φέρει το όνομα ιδιοκτήτη επιχείρησης από την Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικές έρευνες γύρω από το σατανικό σχέδιο που είχε στήσει με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό ο Νίκος Κοντοστάθης ή Κόντος, όπως συστήνονταν, συνεχίζονται καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως πολλά από τα μέχρι τώρα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, μόλις φωτιστούν θα φανερώσουν όλο το φάσμα της δράσης του ή οποία είναι σχεδόν σίγουρο πως κρύβουν πολλές εκπλήξεις.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις