Ελλάδα

Διαχειριστής πολυκατοικίας έβγαλε αυτή την ανακοίνωση και οι αντιδράσεις είναι επικές

Οι ανακοινώσεις διαχειριστών πολυκατοικίας μπορεί μερικές φορές να προσφέρουν γέλιο, υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που… προβληματίζουν και προκαλούν αντιδράσεις.

Αυτή η ανακοίνωση του διαχειριστή κατάφερε σε λίγη ώρα να γίνει viral και να μαζέψει άμεσα και τις… αντιδράσεις των ενοίκων. Τον γύρο του ίντερνετ κάνει τις τελευταίες ώρες η ανακοίνωση ενός διαχειριστή πολυκατοικίας, με τις απαιτήσεις του να μην γίνονται αποδεκτές από μερικούς ενοίκους.

Στο σημείωμα που έγινε αμέσως viral, ο διαχειριστής απευθύνει έκκληση στους ενοίκους να μην μαγειρεύουν μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, καθώς μυρίζουν τα… σπίτια.

“Σας παρακαλώ όσο γίνεται να μην μαγειρεύετε μετά τις 00:00 το βράδυ. Λόγω απορροφητήρα, διότι είναι ενιαίος σε όλα τα σπίτια και μυρίζει το σπίτι ανεπιθύμητες οσμές. Κατανοητό μέσα στη μέρα, αλλά όχι π.χ 1:00. Νομίζω δεν το θέλει κανείς αυτό. Ευχαριστώ πολύ”.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειμωνιάτικη Καθαρά Δευτέρα με τσουχτερό κρύο, βροχές και καταιγίδες - Με πολλά μποφόρ το πέταγμα του χαρταετού
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ
Μικροί και μεγάλοι πετούν χαρταετούς