Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

“Υπερήφανος αρχηγός του Ολυμπιακού” δήλωσε ο Ομάρ (pic)

“Υπερήφανος αρχηγός του Ολυμπιακού” δήλωσε ο Ομάρ (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φέρεται μια “ανάσα” από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος έκανε μία “κατακόκκινη” ανάρτηση στα social media, για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Νορβηγός δεξιός οπισθοφύλακας δήλωσε “υπερήφανος και ταπεινός” για το γεγονός ότι οδήγησε ως αρχηγός την ομάδα του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και έστειλε μήνυμα για το Κύπελλο Ελλάδας και το Europa League.

Η ανάρτηση του Ομάρ

«Αισθάνομαι υπερήφανος και ταπεινός που είχα την ευκαιρία να οδηγήσω την ομάδα μας, ως αρχηγός, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο τέταρτος τίτλος μου είναι ένας τίτλος που θα ήθελα να αφιερώσω σε όλους τους φιλάθλους μας.

Δεν έχετε βρεθεί στο στάδιο πρόσφατα, αλλά η υποστήριξή σας ήταν πάντα εδώ και αυτή είναι που μας έκανε να συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ για τη διαρκή υποστήριξή σας. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν σύμφωνα με τις δυνατότητές μας: Έχουμε ακόμη αγώνες, μας απομένει ο τελικός Κυπέλλου και ακόμη έχουμε υποχρεώσεις στο Europa League! Προχωράμε!»

https://www.instagram.com/p/CCInBtXq-FV/

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις