Ελλάδα

Ραφήνα: Απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου Θεολόγος! Έφτασε στο λιμάνι με μειωμένη ταχύτητα

Απαγορεύτηκε ο απόπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Θεολόγος», που παρουσίασε μηχανική βλάβη σε μία από τις δύο μηχανές του, ενώ έπλεε νότια της Καρύστου. 

Το πλοίο που έπλεε με μειωμένη ταχύτητα, κατέπλευσε στο λιμάνι της Ραφήνας στις 17:38 και αποβίβασε με ασφάλεια 687επιβάτες, 111 ΙΧ,15 φορτηγά, 2 λεωφορεία και 18 δίκυκλα.

Τα άλλα δύο δρομολόγια του πλοίου που είναι προγραμματισμένα  από το λιμάνι της Ραφήνας, το ένα στις 17:30 για Κάρυστο και το άλλο στις 10:45 το βράδυ για Τήνο και Μύκονο αναμένεται να πραγματοποιήσει το πλοίο «Fast Ferries Andros» έπειτα από αίτημα της πλοιοκτήτριας εταιρείας του «Θεολόγος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα η έκθεση του Πανεπιστημίου της Γάνδης για τα Τέμπη - «Τα έλαια σιλικόνης καίγονται»
Τονίζεται ότι «η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Γάνδης δεν συμμετείχε στην ανάλυση του ίδιου του ατυχήματος ούτε στη συγγραφή της έκθεσης όπως εκδόθηκε από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ»
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 21