Χωρίς κατηγορία

Μόσιαλος: Και με 200-300 κρούσματα την ημέρα δεν πρέπει να ξαναμπούμε σε lockdown

Θα πρέπει, οπωσδήποτε, να αποφύγουμε ένα δεύτερο lockdown και πάση θυσία να αποφύγουμε παρόμοιες παρεμβάσεις, αναφέρει ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του London School of Economics και εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς, Ηλίας Μόσιαλος.

Μία μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων δεν σημαίνει απαραίτητα και απώλεια του ελέγχου και γι’ αυτό πριν ληφθούν μέτρα, θα πρέπει να συνεξεταστεί η ποιοτική ανάλυσή τους, τόνισε ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος σε διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε η Ένωση Ασθενών Ελλάδος.

Ακόμη και να δούμε 200-300 κρούσματα την ημέρα κάποια στιγμή -που δεν θεωρείται απίθανο- τόνισε ο καθηγητής, δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας τρομάξει και να μας οδηγήσει σε μία απόφαση καραντίνας.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την 35χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία - «Τον χτυπούσαν ανελέητα μέχρι να πεθάνει»
Ο εισαγγελέας πρότεινε να κατηγορηθεί ως φυσική αυτουργός του εγκλήματος η 35χρονη γυναίκα, η οποία είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους σε αντίθεσή με τον σύζυγό της που είχε κριθεί προφυλακιστέος
O 64χρονος Νίκος Μαστραντώνης που έχασε τη ζωή του στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας 5