Κυριακή, 29 Σεπτ.
30oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Κινδυνεύουν με τιμωρία οι διαιτητές των τεσσάρων προηγούμενων αγώνων του

ΠΑΟΚ: Κινδυνεύουν με τιμωρία οι διαιτητές των τεσσάρων προηγούμενων αγώνων του
Intime.gr

Η είδηση – βόμβα με τα μη θεωρημένα δελτία υγείας 12 παικτών του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως δεν φέρνει προβλήματα μόνο στο “δικέφαλο του Βορρά”. “Μπελάδες” και για τους διαιτητές των… τελευταίων αγώνων του “δικέφαλου του Βορρά”.

Το ΑΕΚΠΑΟΚ θα συνεχίσει να μας απασχολεί, καθώς η Ένωση έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή 12 παικτών των Θεσσαλονικέων.

Ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος παρατήρησε ότι η κάρτα υγείας 12 ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, είχε λήξει από τις 30 Ιουνίου και δεν είχε ανανεωθεί. Σύμφωνα με το άρθρο 18 του ΚΑΠ η συμμετοχή τους είναι αντικανονική και η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση εντός 48ωρών.

Σε περίπτωση που δικαιωθεί η ΑΕΚ, τότε θα πάρει το παιχνίδι «στα χαρτιά» και θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Η τιμωρία που προβλέπεται σε περίπτωση ένστασης της ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 3 ακόμα αναμετρήσεις των play off της Superleague με «ληγμένα» δελτία, αλλά κανείς δεν το παρατήρησε. Γι αυτούς τους αγώνες, οι Θεσσαλονικείς δεν κινδυνεύουν, καθώς έχει παρέλθει η προθεσμία κατάθεσης ένστασης.

Αντιθέτως, οι διαιτητές που σφύριξαν τα προηγούμενα τρία ματς του «δικέφαλου του βορρά» κινδυνεύουν με τιμωρία.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαιτητές των αγώνων του ΠΑΟΚ με ΟΦΗ (Στέφανος Κουμπαράκης / Θράκης και τέταρτος ο Πέτρος Τσαγκαράκης / Χανίων), Παναθηναϊκό (Νταμίρ Σκόμινα και τέταρτος ο Γιώργος Τάσσης / Ηπείρου) και Ολυμπιακό (Ευάγγελος Μανούχος / Αργολίδας και Φώτιος Φωτιάδης Καστοριάς) αναμένεται να τους απαγορευτεί να διευθύνουν ματς “για τουλάχιστον 3 μήνες”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις