Παρασκευή, 5 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Απολογήθηκε ο Παναθηναϊκός: “Ευχαριστούμε και συγγνώμη για την ταλαιπωρία”

Απολογήθηκε ο Παναθηναϊκός: “Ευχαριστούμε και συγγνώμη για την ταλαιπωρία”

Το PAO TV έκανε πρεμιέρα με το φιλικό Παναθηναϊκός – Μακρό (3-0), έχοντας όμως αρκετά τεχνικά προβλήματα, λόγω της μεγάλης ζήτησης που έδειξε ο κόσμος του “τριφυλλιού”. Οι “πράσινοι” εξέδωσαν ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη.

Κάθε αρχή και… δύσκολη! Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκριση που έδειξε, στο πρώτο ματς του “τριφυλλιού” που μεταδόθηκε από το PAO TV και ταυτόχρονα θέλησε να απολογηθεί για τα αξεπέραστα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Είναι κοινότυπο αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί πραγματικότητα: κάθε αρχή και δύσκολη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που κατά χιλιάδες ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία μέσω του paotv.gr, προκειμένου να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με τη Μαρκό, στην πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του «Παναθηναϊκός TV».

Άρεσε ο… νέος Παναθηναϊκός του Πογιάτος – Ξεχώρισε ο Σαβιέρ

Παράλληλα, όμως, αυτή η επιθυμία προκάλεσε αξεπέραστα τεχνικά προβλήματα. Οφείλουμε να απολογηθούμε στους χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι εξαιτίας αυτών των προβλημάτων, δεν κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ήδη όλες οι αρμόδιες ομάδες του «Παναθηναϊκός TV» εργάζονται προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων, ώστε στο επόμενο τηλεοπτικό ραντεβού με το «Παναθηναϊκός TV», στις 26 Αυγούστου στο φιλικό με τον ΟΦΗ, να κυλήσουν όλα ομαλά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις