Δευτέρα, 19 Αυγ.
29oC Αθήνα

Άρης: Φιλική νίκη με Μαντσίνι

Άρης: Φιλική νίκη με Μαντσίνι

Την τρίτη του νίκη στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας πήρε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το γκολ του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος κι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Ναγκί έδιωξε σωτήρια την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή, έπειτα από κεφαλιά του Ντάτκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Θεσσαλοί ανέβηκαν κι έψαξαν το γκολ, έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Τρούγιτς (59′) και τον Μιλοσάβλιεβιτς (61′).

Τελικά, ο Άρης ατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στην πρώτη του τελική στο δεύτερο μέρος. Στο 82′ ο Μαντσίνι νίκησε τον Μπάγιτς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα ήταν η πρώτη (ανεπίσημη) συμμετοχή του Άλι Αντέμ με τη φανέλα του Άρη.

ΆΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ντάτκοβιτς, Ρόουζ, Σάκιτς, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο, Λόπεθ, Φετφατζίδης, Γκάμα.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Κουέστα, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Μαρτίνες, Μπακούτσης, Μαντσίνι, Μάνος, Σενγέργκης, Μαρμαρίδης, Αλί Αντέμ (82′ Τσαγκαλίδης), Χατζηπιρπιρίδης.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Στελιάνος, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Σεσέροβιτς, Αλί Μοχάμεντ, Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Ντουρμισάι, Τρούγιτς.

Έπαιξαν και οι: Μπάγιτς, Μαϊνδάνος, Μούζεκ, Ηλιάδης, Γρηγορόπουλος, Χαλάτσης, Σπάρβ, Πινακάς, Παπάζογλου, Πλατέλλας, Βινίσιους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις