Κόσμος

Απίστευτο: Είχε ζέστη στο αεροπλάνο, άνοιξε την έξοδο κινδύνου και έκοβε βόλτες στο φτερό!

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης με προορισμό το Κίεβο με τους επιβάτες να μένουν με ανοιχτό το στόμα.

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την Αττάλεια με προορισμό την πρωτεύουσα της Ουκρανίας και μόλις προσγειώθηκε και πριν ανοίξουν οι πόρτες για να  δοθεί εντολή στους επιβάτες να αποχωρήσουν μια γυναίκα έκανε κάτι το απίστευτο.

Επειδή ζεσταινόταν πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει την πόρτα της εξόδου κινδύνου. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό, καθώς βγήκε έξω και άρχισε να περπατά πάνω στο φτερό γιατί ήθελε να πάρει αέρα.

Μόλις δροσίστηκε, επέστρεψε στην καμπίνα, με τον πιλότο έχει ήδη καλέσει ένα ασθενοφόρο και την αστυνομία. Η Ukraine International Airlines, πάντως, πήρε απόφαση να απαγορεύσει στη συγκεκριμένη γυναίκα να πετάξει ξανά με αεροπλάνα της.

https://www.instagram.com/p/CEkEaFmpZam/

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Μελάνια Τραμπ έχει γενέθλια και τα γιόρτασε «στον αέρα» με τον Ντόναλντ Τραμπ – «Χρόνια πολλά Πρώτη Κυρία»
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε νωρίς από τη Ρώμη λίγο μετά την κηδεία του Πάπα για την κεράσει ένα ρομαντικό δείπνο στο Air Force One για τα 55α γενέθλιά της Μελάνια Τραμπ
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ αναχωρούν από την Ιταλία στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο