Παρασκευή, 19 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Business όλα για τον Τραμπ: «Ας φύγει» η Μελάνια, λατρεία και… εκμετάλλευση για την Ιβάνκα

Business όλα για τον Τραμπ: «Ας φύγει» η Μελάνια, λατρεία και… εκμετάλλευση για την Ιβάνκα

Νέες αποκαλύψεις φωτιά για τον Ντόναλντ Τραμπ και μάλιστα από τον άλλοτε δικηγόρο του, Μάικλ Κόεν. Όχι πως πέφτει κανείς από τα σύννεφα όταν διαβάζει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, όταν του είπαν πως η γυναίκα του μπορεί να τον αφήσει, απάντησε με κάτι του στυλ «υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές»…

Όλα έρχονται φως μέσα από το βιβλίο Disloyal, που έγραψε ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Μάικλ Κόεν, άνθρωπος που πήγε φυλακή για… όσα είχε κάνει προς χάριν του νυν προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Κόεν περιγράφει τον Τραμπ ως έναν άνθρωπο που δεν τον ένοιαζε αν η Μελάνια θα τον χώριζε εξαιτίας των απιστιών του, που θαύμαζε την ομορφιά της κόρης του, Ιβάνκα και την εκμεταλλευόταν στέλνοντάς την να κλείνει συμφωνίες με άνδρες, «έκραζε» το παρουσιαστικό της άλλης κόρης του, της Τίφανι και πέταξε τον γιο του Ντόναλντ Τζούνιορ από το γραφείο του γιατί τα πήρε με τη δημοσίευση φωτογραφιών του από σαφάρι στην Αφρική.

Click4more Τραμπ: Ζητεί απόλυση της δημοσιογράφου που τον έκαψε για “ηλίθιους” πεσόντες στρατιώτες

Ο πρώην δικηγόρος του αναφέρει στο βιβλίο του ότι τον Ντόναλντ Τραμπ δεν τον ενδιέφερε καθόλου η αντίδραση της Μελάνια όταν μάθαινε τις απιστίες του και συμπεριφερόταν σαν ο γάμος του (ο τρίτος) να ήταν ακόμη ένα επιχειρηματικό deal. «Μπορώ να βρώ άλλη γυναίκα. Δεν είναι πρόβλημα για μένα αυτό, αν θέλει να φύγει, ας φύγει» φέρεται να είχε πει στον Κόεν.

Κάποτε, ο Μάικλ Κόεν είχε πει ότι θα «έτρωγε και σφαίρα» για τον Ντόναλντ Τραμπ. Δούλευε ως προσωπικός του δικηγόρος για σχεδόν 10 χρόνια. Και όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν εκείνος (ο Κόεν) που πληρώσει την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για να μη μιλήσει για την εξωσυζυγική της σχέση με τον Τραμπ με λεφτά της εκστρατείας για τις εκλογές του ’16, την έφαγε τη «σφαίρα». Καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλακή αλλά λόγω κορονοϊού αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Κόεν περιγράφει πως το 2007 ο άνδρας της μακιγιέζ Τζιλ Χάρθ είχε προσεγγίσει το National Enquirer και απειλούσε να αποκαλύψει πως η γυναίκα του είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση το 1993. Ήταν ο Κόεν που ανέλαβε να «κλείσει» το θέμα και να το… πει στη Μελάνια. Περιγράφει πως κι εκείνη κατάλαβε πως της έλεγε ψέματα (πως δεν έγινε τίποτα). Όταν προέκυψε και η Στόρμι Ντάνιελς, πάλι εκείνος ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Και περιγράφει τη συζήτηση που είχε με τον Τραμπ. «Είμαι σίγουρος ότι η Μελάνια δεν θα το πάρει καλά αυτό. Μην ξεχνάς ότι είμαι παντρεμένος με μια ανατολικοευρωπαία. Δεν παίζουν μ’ αυτά τα πράγματα».

Click4more Ανήθικη “πρόταση” Τραμπ στην πρώην εκπρόσωπο του: Κοιμήσου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Σε άλλο περιστατικό, ο Τραμπ είχε πει ότι αν οι παραγωγοί του The Apprentice καλούσαν στην εκπομπή, την οποία παρουσίαζε ο ίδιος, τη Ντάνιελς «θα ήταν εξαιρετικό για τα νούμερα. Και για μένα». Ο Κόεν γράφει πως ήξερε ότι ο Τραμπ στίμωχνε γυναίκες στο γραφείο του και τις φιλούσε παρά τη θέλησή τους. «Ποτέ δεν πήρε στα σοβαρά την ανάγκη να σέβεται τις γυναίκες».

Δεν σεβόταν άλλωστε ούτε τις κόρες του. Όταν ήθελε να κλείσει μια συμφωνία και «απέναντί» του είχε έναν παντρεμένο άνδρα, έδινε εντολή στον Κόεν να στείλει την Ιβάνκα. «Δεν μπορούν να σκεφτούν καθαρά όταν είναι κοντά τους. Δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της» φέρεται να είχε πει. Και μιλούσε για άνδρες με τα διπλάσια χρόνια από την κόρη του.

Δεν δίσταζε επίσης να βάλει τα παιδιά του το ένα απέναντι από το άλλο. Η Τίφανι αποκαλούνταν από τα αδέρφια της «κοκκινότριχο υιοθετημένο». Και όταν είχε ζητήσει από τον πατέρα της να μεσολαβήσει στην Anna Γουίντουρ για να κάνει πρακτική τη Vogue, ο Τραμπ είχε πει στην Ιβάνκα: «Δεν νομίζω ότι η Τίφανι έχει την ομορφιά. Απλά δεν έχει αυτό που έχεις εσύ αγάπη μου».

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις