Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι μεγάλες «μάχες» του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Οι μεγάλες «μάχες» του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Θα βάζουν τους οπαδούς… στις θύρες τους για να απολαμβάνουν τους αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων.

Έτσι θα είναι… πρώτη κερκίδα γήπεδο για τις μεγάλες «μάχες» του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου τόσο στην κανονική διάρκεια της σεζόν όσο και στους αγώνες στα Play Off και στα Play Out.

Με ανακοίνωσή της η Nova ενημερώνει τους φιλάθλους ότι «για τη σεζόν 2020-2021, διαθέτει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Βόλος ΝΠΣ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr και ΠΑΣ Λαμία» για να παρακολουθούν οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports τους αγώνες.

Έτσι θα είναι «πρώτη κερκίδα» σε 169 (από τους 182) αγώνες στην κανονική περίοδο και σε 88 παιγνίδια εντός και εκτός έδρας των «ισχυρών» -με τα μεγάλα ντέρμπι σε Φάληρο, ΟΑΚΑ, Τούμπα και Κλ. Βικελίδης και τους αγώνες που «δίνουν» τον τίτλο στις πιο δυνατές έδρες.

Εκτός από τους αγώνες στο  ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα έως και τη σεζόν 2022-23 να παρακολουθούν την κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση της  EuroLeague με την εξασφαλισμένη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού, σπουδαία ξένα πρωταθλήματα (Serie A, Ligue 1, Eredivisie), το κορυφαίο τουρνουά τένις Wimbledon, κι άλλες σημαντικές διοργανώσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις