Αθλητικά

Νεύρα από τον Μέσι στο φιλικό της Μπαρτσελόνα: “Σταμάτα να με κλωτσάς μ@@@κ@” (video)

Ο Λέο Μέσι αποφάσισε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα για έναν ακόμη χρόνο, ώστε να αποφύγει τη δικαστική διαμάχη με την ομάδα της Καταλονίας, αλλά φαίνεται ότι ξεκίνησε τη σεζόν με… νεύρα.

Κι αυτό γιατί στο φιλικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ταραγόνα, ξέσπασε σε έναν αντίπαλο, βρίζοντάς τον για το σκληρό μαρκάρισμά του σε φιλική αναμέτρηση.

“Σταμάτα να με κλωτσάς μ@@@κ@” είπε μεταξύ άλλων στον Χαβιέρ Ριμπέγες, ο οποίος και αποκάλυψε το γεγονός στην ισπανική τηλεόραση, μιλώντας για την αντιμετώπιση του Μέσι μέσα στο γήπεδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα