Κόσμος

Κορονοϊός: 55.000 οι εθελοντές για τη γ’ φάση των κλινικών δοκιμών του ρωσικού εμβολίου

Έναν ικανοποιητικό αριθμό εθελοντών εξασφάλισε η Ρωσία για την τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών του  εμβολίου κατά του κορονοϊού.

«Συνολικά μέσα σε δύο εβδομάδες στη Μόσχα ήδη δήλωσαν συμμετοχή 55.000 εθελοντές», δήλωσε ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (Russian Direct Investment Fund-RDIF) Ντμίτριεφ.

Η Ρωσία άρχισε στις 26 Αυγούστου να καλεί εθελοντές για τη τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών του ρωσικού εμβολίου στην οποία θα συμμετάσχουν 40.000 άτομα. Τα πρώτα αποτελέσματα από τις κλινικές δοκιμές της τρίτης φάσης αναμένονται τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπως έχουν ανακοινώσει αρμόδιοι αξιωματούχοι.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Δεν θέλουμε πόλεμο με την Κίνα» λέει ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ – «Ο στρατός τους έχει πολύ μεγάλη παρουσία στο δυτικό ημισφαίριο»
«Θα επιδείξουμε αποφασιστικότητα απέναντι στις απειλές του Πεκίνου», προειδοποίησε, παράλληλα, ο επικεφαλής του αμερικανικού Πενταγώνου
Ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας, Pete Hegseth