Κόσμος

Σε καραντίνα ο Χάικο Μάας! Θετικό στον κορονοϊό άτομο της ασφάλειάς του

Σε προληπτική καραντίνα τέθηκε σήμερα ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, καθώς βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό μέλος της προσωπικής του ασφάλειας.

Click4more: Η Μαδρίτη ζητάει τη βοήθεια του στρατού απέναντι στον κορονοϊό!

Σύμφωνα πάντως με δήλωση εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών στην εφημερίδα BILD, το πρώτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη σήμερα ο κ. Χάικο Μάας ήταν αρνητικό, ενώ, σε συνεργασία με τις υγειονομικές υπηρεσίες του Βερολίνου, γίνεται διερεύνηση για ενδεχόμενα επιπλέον κρούσματα στο υπουργείο.

Ήδη ανακοινώθηκε η ακύρωση του προγραμματισμένου για αύριο ταξιδιού του κ. Μάας στην Ιορδανία.

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με το πώς θα κινηθεί ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το συγκλονιστικό πορτραίτο 9χρονου διπλά ακρωτηριασμένου Παλαιστίνιου, το πρώτο βραβείο του World Press Photo 2025
«Ενα από τα δυσκολότερα πράγματα, είναι ότι όταν ο Μαχμούντ κατάλαβε ότι τα χέρια του έχουν ακρωτηριαστεί, η πρώτη φράση που της είπε ήταν: «Και πως θα σε αγκαλιάζω;»
Μαχμούντ Αζούρ