Αθλητικά

“Ανάσα” για τη Euroleague με χρήματα από την Ινδία!

Η Euroleague είναι μία από τις διοργανώσεις που επλήγησαν περισσότερο από όλες την περίοδο του κορονοϊού, αφού αναγκάστηκε να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα, αλλά ενόψει της νέας σεζόν φαίνεται ότι πέτυχε μία νέα σημαντική εμπορική συμφωνία.

Η διοργανώτρια αρχή βρήκε οικονομική “ανάσα” μέσω Ινδίας, αφού έδωσε τα “χέρια” για μεγάλη χορηγική ενίσχυση από την εταιρεία BKT, Πρόκειται για τον leader της αγοράς στους κατασκευαστές ελαστικών ανώμαλου δρόμου, ο οποίος και θα αποτελέσει “Premium Partner” της Euroleague για τη σεζόν 2020-21.

Το γεγονός ανακοίνωσε μάλιστα κι επίσημα η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ, κάνοντας λόγο για παρουσία που θα γίνει άμεσα αισθητή.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1310950623626563588

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα