Media

Απών ο Κρατερός Κατσούλης – Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου

Δεύτερη μέρα που λείπει ο Κρατερός Κατσούλης από τη Φωλιά των Κου Κου.

Ο Κρατερός Κατσούλης παραμένει εκτός της πρωινής εκπομπής. Η Κατερίνα Καραβάτου, πριν η ομάδα περάσει στα θέματα, αναφέρθηκε στον σύζυγό της αλλά και την κατάσταση της υγείας του.

Η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής: «Καλημέρα κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε στη Φωλιά των Κου Κου. Είναι μία ημέρα που δεν είναι πάλι εδώ ο Κρατερός μας. Θέλω να σας πω ότι σας στέλνει την αγάπη του, τα φιλιά του και τις ευχαριστίες του για όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει και τα περαστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=SQq-b-1YsNQ&feature=emb_logo

Νομίζω ότι δεν θέλω να κάνω δηλώσεις γιατί και χθες είπα ότι σήμερα θα ήταν εδώ. Ελπίζουμε να είναι εδώ αύριο, μην ανησυχείτε όλα είναι πολύ καλύτερα και θα τα κάνουμε ακόμα καλύτερα κάνοντας είσοδο σε μια πολύ ωραία εκπομπή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
OGAE για ολόκληρη την πρόβα της Klavdia στην Eurovision: «Τα φώτα, το όλο σκηνικό και η ερμηνεία της φοβερή»
Γεμάτη συναίσθημα και φωνητική τελειότητα, η Κλαυδία στο τέλος της εμφάνισης καταφέρνει και βρίσκει το Φως. Ή μάλλον γίνεται το Φως. Και ναι, αυτό για το οποίο περιμέναμε πλέον μπορεί να επιβεβαιωθεί!
Η Klavdia 1
Ισραηλινός δημοσιογράφος για Μαρίνα Σάττι: «Δεν σεβάστηκε την Έντεν Γκολάν στην Eurovision, της έδειξα την ίδια ασέβεια»
«Η Σάττι αποφάσισε να απαντήσει και έγραψε πως "με αυτές τις ωτοασπίδες δεν θα ακούσεις τις βόμβες που πέφτουν, σκ…". Απάντησα ευγενικά» λέει ο δημοσιογράφος του Ισραήλ για την ανάρτησή του με τις ωτοασπίδες
Η Μαρίνα Σάττι